Snoekers.nl Blog – Roofvissen in Gorinchem e.o.


27 december 2008: uitgesnoekt!
01/01/2009, 21:45
Filed under: Activiteiten

We zijn voorlopig uitgesnoekt! IJspret, sneeuw, de boot op de kant, en een koude periode voor de boeg! Voorlopig zijn we uitgesnoekt!

Zie hier het grote voordeel van een jon boat! Met een paar mannetjes zet je’m zo aan wal. Dank voor Pieter en Kees die ons even een tilletje gaven. De bevroren botenkraan blijft lekker in z’n winterslaap!

uitgesnoekt01uitgesnoekt1uitgesnoekt2uitgesnoekt31


1 reactie so far
Plaats een reactie

HALLO HEB NET JULLIE SITE ONTDEKT EN DACHT IK ZAL EENS EVEN REAGEREN VIS ZELF OOK VEEL IN GORINCHEM EN OMSTREKEN VANGEN JULLIE NOG IETS IN DE LINGE HAVEN VIS ER ZELF OOK REGELMATIG IN DE WINTER TIJD HEB ER AL VEEL GROOTE GEVANGEN MAAR ER IS AARDIG DRESSUUR OP DIT WATER :

WILDE OOK NOG EVEN MELDEN DAT IK EEN GEWELDIGE ONDERLIJN HEB ONDEKT IN HET BUITENLAND DE MONOFLEXGLASVEZELONDERLIJN IS MISSCHIEN IETS VOOR JULLIE HEB EEN VAN JULLIE AL EEN KEER EEN ONDERLIJN GEGEVEN OP DE VISMA BEN ALLEEN ZIJN NAAM KWIJT HIJ VIST MEESTAL OP BAARS IN DE LINGE HAVEN:

DEZE LIJNEN ZIJN EXTREEM FLEXIBEL HEBBEN EEN HOGE TREKKRACHT EN ZIJN ONZICHTBAAR IN HET WATER VOOR TOPVANGSTEN MISSCHIEN LEUK OM EEN STUKJE TE PLAATSEN OP JULLIE SITE MAIL MIJ MAAR EVEN JANHERBER.KROON@ONNET.NL of bel 0657559412
kan ik ook foto,s geven met snoeken uit de linge haven je kan ook bij google monoflexglasvezelonderlijnen in geven dan zie je mij met kanjers staan op de foto

Reactie door JAN KROON
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: