Snoekers.nl Blog – Roofvissen in Gorinchem e.o.


Hoe gaan we deze site gebruiken? Voorstel!
09/12/2008, 09:59
Filed under: Activiteiten

Beste snoekers,
Naar aanleiding van een mailtje van Jeroen en Arie hier wat uitleg over het gebruik van de nieuwe site. Mijn voorstel is als volgt:
Alle nieuwe vangstverslagen kun je aanbieden in de vorm van een “posting” ofwel nieuw bericht. Je leest er nu een!  De site is niet meer dan een berichten lijst (blog). Je kent dit al van metersnoeken.nl

Oude berichten gaan na enige tijd in het archief. Ook dat kun je blijven bekijken, en op trefwoord doorzoeken!  Op je persoonlijke pagina kun je je leukste foto’s tonen, PR’s, bijzondere vangsten, ervaringen, vakantiefoto’s etc. Dat gaat erg makkelijk op de manier die ik bijv bij HSV info laat zien, met kleine thumbnails.

Met behulp van Google maps kunnen we desgewenst wateren laten zien op de kaart. Wel een beetje oppassen met té gedetailleerde info. Je kunt ook privéberichten plaatsen voor ons eigen cluppie, die niet zichtbaar zijn voor anderen, bijv stekken die je hebt uitgeprobeerd of zo. Kijk voor een voorbeeld maar op “Waar is HSV Gorinchem?” Er wordt een nieuw scherm geopend, met de kaart op de juiste plaats! Cool! Maar: laten we zorgen dat eerst de accounts goed werken, en dat jullie weten van hoe en wat!

Nav een vraag van Arie: wat mij betreft kan iedereen daar daar lol in heeft lid worden en een persoonlijke pagina krijgen. Het is aardig als je in onze regio woont of soms hier vist. Hoe meer, hoe leuker. Zorg dat de foto’s die je plaatst niet al te wild groot zijn, bijv 800 x 600 JPG’s. We hebben gratis 3 GB, maar kunnen opwaarderen naar 25 GB, en da’s weer heel veel. Ook kun je naadloos foto’s uit Flickr tonen. Met het grootste gemak kun je nu videobeelden delen, bv via Youtube. Er is erg veel mogelijk aan trucs.
Wat de visserij betreft: wat mij betreft zijn alle disciplines welkom, wat je maar bezighoudt met sportvisserij. Dus ook jerkbait zelfbouw, meervalfoto’s etc. Onze bindende factor is toch altijd de snoekerij, wat we allemaal doen!

Wat ook leuk is: ik krijg nu ook veel doorverwijzingen van andere WordPress sites, dus nieuwe bezoekers. Aan jullie nu de eer om artikeltjes aan te bieden. Je hoeft niet de Pullitzer Prize te winnen, een paar regeltjes een een fotootje is prima!

We kunnen op korte termijn een avondje plannen, dan laat ik jullie zien hoe alles werkt!
Jullie reacties zijn van harte welkom!

Groet,
Bas


2 reacties so far
Plaats een reactie

Bas,
Om te kunnen reageren, waar kan ik de doorverwijzigingen van de onderstaande sites vinden om artikeltjes te kunnen aanbieden?
Gr. Arie

Wat ook leuk is: ik krijg nu ook veel doorverwijzingen van andere WordPress sites, dus nieuwe bezoekers. Aan jullie nu de eer om artikeltjes aan te bieden. Je hoeft niet de Pullitzer Prize te winnen, een paar regeltjes een een fotootje is prima!

Reactie door ariehummel

An sich ist das ne super Sache, ich bin mir aber unsicher, ob dies auf Dauer umsetzbar sein wird.

Reactie door Leko Puckof
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: